Mogyoróvaj? segítség:)!

A Csokoládés csodákban találtam egy nagyon jó sütit: úgy néz ki, mintha húsvéti tojásokkal lenne töltve a tál és még finomnak is ígérkezik. Gondoltam, kiváltom vele a tojásfestést, 3 nappal felvételi vizsga előtt túl sok időm/kedvem nincs tojást fújni és festeni, a festékbemártós-felmatricázós módszert pedig annyira nem kedvelem.
De persze nem ilyen egyszerű az élet, ugyanis a süti tésztájába mogyoróvaj kellene. Még soha nem használtam vagy kóstoltam. Olvastam, hogy sós és nem édes, mint a mogyorókrém. Tudnátok segíteni, hogy mivel helyettesíthetném? A 40 dkg liszthez 25 dkg vajat és 20 dkg mogyoróvajat ír. Valahol azt írták, hogy cserélhető nutellára, de a sós íz miatt elbizonyalanodtam.
Előre is köszönöm, ha valaki mogyoróvaj-jártas tanácsot ad:)

Feltétlenül rakok majd fel képeket a végeredményről!:)