Paradicsomleves mozzarellával - ötperces ételek

Boldog új évet, így majd egy hónapos csúszással :) ! Meglepő módon úgy alakul az életem, hogy inkább élem, mint írom mostanában, de lassan visszatalálok ide is.

Újfent túl vagyok egy költözésen, egy varázslatos hangulatú kis lakást sikerült kivennem, de a receptek számából már sejthetitek, hogy az egyetlen gyenge pontja a konyha - gyakorlatilag még nincs. Hangsúly a mégen, mert lesz. Addig meg terem a rózsa és előtérbe kerülnek a mikróban varázsütésre elkészülő fogások.

Többek között az olyanok, amikhez elég reggel bevágni a táskába ezt-azt és a munkahelyi mikróban is összeüthetőek és elfogyaszthatóak az ebédidő, lássuk be, véges keretein belül. :) Nem, nem kifejezetten zseniálisak és ínyencek, de praktikusak és különösebb megerőltetés nélkül nyújthatnak némi változatosságot a kínai-gyros-péksütemény háromszögben étkezőknek.

Tehát paradicsomleves mozzarellával:



Hozzávalók:
1 doboz paradicsomsűrítmény
1 csomag mini mozzarella golyó
fűszerek: só, bors, oregánó (petrezselyem, bazsalikom - akár zöldfűszerkeverékként is elfér egy picike üvegben az irodai fiókban)

Egy bögrébe helyezzük az összes hozzávalót, addig melegítjük a mikróban, amíg a sajtgombócok megolvadnak. Forrón fogyasztjuk, ha szénhidrátból még belefér aznap, akkor néhány szelet, friss baguette-tel. :)


Címkék: , ,